III. Esküvő Kiállítás - Mohács

Találd meg az álomesküvőd kellékeit Mohácson, minden egy helyen!

Mindenkinek megvan a maga álomesküvésének elképzelése. Az esküvő szervezése azonban nem egyszerű feladat, és számtalan döntést kell meghoznunk a tökéletes nap eléréséhez.

Ha te is azon szerencsések közé tartozol, akik 2024-ben vagy 2025-ben tervezik az esküvőjüket, akkor ne hagyd ki a III. Esküvő Kiállítást!

Ez az esemény egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egy helyen találkozz a legkiválóbb esküvői szolgáltatókkal, inspirációkat meríts, és megtervezz minden részletet, ami a nagy napodhoz szükséges.

Mi vár rád az Esküvő Kiállításon?

Az Esküvő Kiállítás minden korábbinál izgalmasabb és változatosabb programmal várja az esküvőt tervezőket és a szolgáltatókat. A rendezvényen számos helyszín és stand lesz, ahol a különböző esküvői szolgáltatók bemutatkozhatnak, és közvetlenül beszélgethetsz velük. A szakértők segítséget nyújtanak majd abban, hogy a számodra legmegfelelőbb szolgáltatókat válaszd ki, akik garantáltan segítenek abban, hogy az esküvőd a lehető legszebb legyen.

Divatbemutató és Workshop:

A divatbemutatón megnézheted a legfrissebb esküvői divatot és ötleteket szerezhetsz az esküvői ruha, frizura és smink tekintetében. Ha érdekelnek az esküvői kiegészítők és az aktuális trendek, akkor ezt a programot ne hagyd ki! Idén nem csak a menyasszonyi ruháé a főszerep, hiszen férfi öltöny bemutatóval is várjuk a vőlegényeket!

 

Előadások és Tanácsadások:

Az Esküvő Kiállításon olyan szakemberek tartanak előadásokat, akiknek hatalmas tapasztalatuk van az esküvőszervezés területén. Itt olyan témákra is fény derülhetnek, mint az esküvői büdzsé tervezése, az esküvői ceremóniák lebonyolítása, és még sok más hasznos információval gazdagodhatsz. Ha pedig személyes tanácsadásra van szükséged, az Esküvő Kiállítás ebben is segítséget nyújt. Szakértőkkel folytathatsz konzultációkat, akik a te elképzeléseid alapján segítenek személyre szabott ötleteket adni.

Ételkóstolás:

Az esküvői menü kiválasztása egy fontos lépés az esküvői tervezés során. Az Esküvő Kiállításon lehetőséged lesz kóstolókra is, ahol megízlelheted az esküvői menük ínyenc fogásait és megismerkedhetsz a Teleky Catering szolgáltatásával.

Esküvő szervezés - tervezés:

Ha az esküvőd tervezésén dolgozol, akkor ne hagyd ki a III. Esküvő Kiállítást! Ez egy fantasztikus lehetőség, hogy egy helyen találkozhatsz a legjobb esküvői szolgáltatókkal, inspirációkat meríthetsz, és megtalálhatod a tökéletes megoldásokat a nagy napodhoz. Csak néhány óra alatt rengeteg információhoz juthatsz, és olyan szakemberekkel beszélgethetsz, akik segítenek álmaid esküvőjét valóra váltani. Ne feledd, a III. Esküvő Kiállításra való részvétellel közelebb kerülsz az álomesküvésedhez, mint valaha!

Mi nagyon várjuk ezt a jeles napot, szeretnénk ha itt lennél velünk!

Kérjük töltsd ki a lenti regisztrációs lapot és biztosítsd be a helyed!