Image Alt

Rendezvény

Rendezvény típusok

Esküvők & Lakodalmak

Nagy nap a Duna partján! A Selyemgyár Kulturális Negyed tapasztalt csapata segít Önnek különlegessé és felejthetetlenné varázsolni esküvőjét. Egyéni elképzelésekhez igazodva segítünk a nagy nap gördülékeny és színvonalas tervezésében, valamint lebonyolításában. A régmúltat idéző épület elegáns rendezvényterme, egy igazán exkluzív helyszín, amely egyedi kilátást kínál a városra és a Dunára. Panorámateraszaink romantikus környezetet nyújtanak az ifjú pár számára, eme életre szóló pillanatok megörökítésére. A grandiózus terem kiválóan alkalmas akár 250- 300 vendég fogadására, így méltó helyszín „mindenki számára, akik mernek nagyot álmodni”. Személyre szabott ajánlat miatt, kérjük keressenek bizalommal. Ünnepelje esküvőjét velünk és legyen Ön is részese a historikus Selyemgyár történelmének!

Zártkörű rendezvények

A Selyemgyár Kulturális Negyed hangulatos rendezvényterme elegáns környezetben várja Önt és kedves vendégeit jubileumi évfordulók alkalmából is. Mindezt a csodálatos Duna partján! Az Önök igényeihez igazodva igyekszünk tökéletessé tenni a különleges eseményt. Kiváló szakmai háttérrel rendelkező csapatunk örömmel segít a tervezéstől, az előkészületeken át, a lebonyolításig. A kulináris élvezetek garantáltak, kitűnő vendéglátással várjuk vendégeinket.  Személyre szabott ajánlat miatt, kérjük keressenek bizalommal.

Konferenciák & Üzleti talákozók

A Selyemgyár Kulturális Negyed tágas, napfényes, több mint 60 méter hosszú rendezvényterme ideális helyszínként szolgál szakmai konferenciák, kongresszusok, szimpóziumok és nagyszabású üzleti találkozók megrendezéséhez, akár 400 főig. A beépített színpaddal és modern technikával felszerelt terem kitűnően alkalmas előadásokhoz, beszédekhez és prezentációkhoz. A teremhez kapcsolódó drinkbár, valamint az innen nyíló teraszok kiváló környezetet biztosítanak a kávészünetek lebonyolítására. Kisebb üzleti megbeszélések és meetingek esetén, 22 főig, a Gubóházunk konferencia terme is foglalható. Személyre szabott ajánlat miatt, kérjük keressenek bizalommal.

Kiállítások & Bemutatók

A Selyemgyár Kulturális Negyed tágas rendezvényterme, drámai belmagasságával tökéletes helyszínt nyújt kiállításokhoz, expokhoz és bemutatókhoz. A múlt emlékeit megigéző grandiózus ablakok természetes megvilágítást biztosítanak az egész teremben. Rugalmas és professzionális szervezést, kitűnő vendéglátást, modern technikát és inspiráló dunai panorámát kínálunk. A terem berendezését egyéni igények szerint alakítjuk, így standok kihelyezése is lehetséges. Rendezvénytermünk lifttel akadálymentesen megközelíthető. A sikeres rendezvény érdekében, kérje egyedi ajánlatunkat!

Tereink

Díszterem

A grandiózus terem kedvező adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas akár 250- 300 vendég fogadására, így méltó helyszín mindenki számára.

Aula

Tökéletes helyszín kisebb esküvők vagy céges rendezvények megrendezése esetén maximum 50 főig.

Gubóház – Konferencia terem

Kisebb üzleti megbeszélések és meetingek esetén, 22 főig, a Gubóházunk konferencia terme is foglalható.

Panoráma terasz & Udvar

Teraszaink romantikus környezetet nyújtanak az ifjú pár számára, illetve kiváló lehetőség egy konferencia kávészünetének lebonyolítására is.

Udvarunk pedig kiváló választás lehet kültéri rendezvények megrendezésének helyszínére is.

Catering

Teleky Catering

A Teleky Catering Pécsen és környékén 2009 óta elismert protokoll rendezvényszervező és gasztronómiai partner. Az elhivatottságuk  megkérdőjelezhetetlen: az ízek legjavát adni bárhol, bármikor. A rendezvény minőségét állandó, harcedzett, összeszokott cateringes szakembergárdájuk és az elmúlt évek beruházásainak köszönhetően a régióban egyedülálló vendéglátós eszközparkuk garantálja.