SELYEMGYÁR KULTURÁLIS NEGYED

PÁRATLAN DUNAI PANORÁMÁVAL

A Selyemgyár Kulturális Negyed páratlan Dunai panorámával, professzionális és rugalmas szervezéssel, kitűnő vendéglátással, modern technikával felszerelt és minden igényt kielégítő exkluzív rendezvényhelyszín, amely alkalmas esküvők, céges rendezvények, konferenciák, kiállítások és bálok megrendezésére is akár 400 főig.

Professzionális csapatunk az egyéni elképzelésekhez igazodva segít a rendezvény gördülékeny és színvonalas tervezésében, valamint lebonyolításában.

Ajánlatkérés

Igénybe vehető szolgáltatások

 • Akár 400 főt befogadó rendezvényterem
 • Catering szolgáltatás
 • Panoráma terasz
 • Rendezvényszervezői támogatás a rendezvény teljes ideje alatt
 • Egyedi dekoráció
 • Kedvezményes szálláslehetőség a szomszédos Szent János hotelben
 • Romantikus szabadtéri szertartás esküvő esetén
 • Kapcsolatok biztosítása  szolgáltatókhoz
 • Hangosítás
 • Beépített projektor
 • 6 db elektronikus molinó

Az esküvők alfája és omegája.

Meghatározza a nap stílusát

Meghatározza a nap stílusát és tematikáját, hatással van valamennyi teendőre, és általában az egyik legnagyobb tétel az esküvői számlán – ezért kiemelten fontos melyikre esik a választás. Figyelembe kell venni mennyi főt tud befogadni, mit tartalmaz a bérleti díj, catering szolgáltatás elérhető e, van rendezvényszervezői szolgáltatás. 

Mi mindezt nyújtuk számotokra, így ha egy tökéletes esküvőre vágytok egy tökéletes helyszínen, egy profi csapattal, akkor várunk titeket Mohácson egy személyes találkozóra a Selyemgyár Kulturális Negyedbe amely Dunai panorámával, professzionális és rugalmas szervezéssel, kitűnő vendéglátással, modern technikával felszerelt és minden igényt kielégítő exkluzív rendezvényhelyszín. Professzionális csapatunk az egyéni elképzelésekhez igazodva segít az esküvő gördülékeny és színvonalas tervezésében, valamint lebonyolításában.

ESKÜVŐ MOHÁCSON

Szabadtéri lehetőségek:

Igény szerint megtartható nálunk a kültéri szertartás. Ehhez biztosítunk minden technikai eszközt külön felár nélkül. Kérhető állófogadás, pezsgős koccintás is. Van egy extra szolgáltatásunk is, ha valaki kisebb létszámú esküvőben gondolkodik, cégcsoportunkhoz tartozó 50 főt befogadó kirándulóhajónkon is van lehetőség felár ellenében egy különleges ceremónia lebonyolítására.

Különlegességek, a helyszín által kínált egyéb esküvői szolgáltatások:

Mindig az egyedi igényeket figyelembe véve rendezzük be a termet, hiszen minden esküvő más és más. Ennek a kitalálásban is segítünk.

Nálunk a terembérlet tartalmaz minden berendezést, minden étkezéshez szükséges eszközt, nincsenek rejtett vagy plusz költségeink.

Biztonsági személyzet is támogatja a rendezvényt, hogy semmi ne zavarhassa meg az esküvőt és azt követő lakodalmat.

Fontos számunkra, hogy mind a pár, mind pedig a meghívott vendégek maximálisan ki legyen kiszolgálva, és minden esetben jól érezzék magukat, ezért az esküvő ideje alatt takarító személyzet is jelen van.

Tartozik hozzánk egy kültéri játszótér, valamint egy beltéri játszóház is, így a gyermekes családok is szabadon ünnepelhetnek.

Ajánlatkérés
TANÁCSADÁS, SZERVEZÉS

A személyes találkozó során először átbeszéljük hogyan is néz ki nálunk egy lakodalom.

A következő pont a rendezvényszervezői támogatás. Ez az egyik erősségünk, hiszen általában a rendezvényhelyszíneken nem igazán találkozunk ilyen személlyel. A munkánk már elkezdődik ott, amikor először találkozunk. Végigkísérjük az egész szervezést, segítünk a szolgáltatók kiválasztásában, hiszen rengeteg szakemberrel állunk kapcsolatban, így is segítve a párokat abban, hogy a számukra legmegfelelőbb személy fotózza őket, vagy készítse el a menyasszonyi tortát.

Mindezek mellett átbeszéljük a nap forgatókönyvét is együtt. Az esküvő ideje alatt is végig jelen vagyunk, és a háttérben támogatjuk a párok nagy napját, vagyis segítünk a tervezéstől, az előkészületeken át, a lebonyolításig.

Szívesen adunk tanácsot dekorációban is, tapasztalt kollégánk akár elő is készíti az egész termet.

Mivel a terem már magában is gyönyörű, a dekoráción sokat lehet spórolni, nálunk nem kell takargatni semmit, vagy térdekorációra költeni.

A székszoknyát és a textilszalvétát is tartalmazza a bérleti díjunk.

CATERING

A Teleky Catering Pécsen és környékén 2009 óta elismert protokoll rendezvényszervező és gasztronómiai partner. Az elhivatottságuk megkérdőjelezhetetlen: az ízek legjavát adni bárhol, bármikor. A rendezvény minőségét állandó, harcedzett, összeszokott cateringes szakembergárdájuk és az elmúlt évek beruházásainak köszönhetően a régióban egyedülálló vendéglátós eszközparkjuk garantálja.

Italfogyasztás:

Italcsomagunkat korlátlan fogyasztással adjuk (maximum 10 óra időtartamra) Kérhető borral, vagy bor nélkül. Van lehetőség koktélcsomag választására is, sőt az idei év nagy kedvencét, GIN Tonik Bár-t is kérhettek.

Menü és ital plusz infók:

Esküvői menü ajánlatunkban több variációval jelentkezünk, melyek természetesen formálhatóak a pár egyedi igényei alapján. Töményital és folyó bor behozható a rendezvényre. Ajánlatunkban szerepel desszert is, de behozható saját aprósüti is.

MENÜSOR

Szent János Hotel Mohács

SZÁLLÁS

A Selyemgyár Kulturális Negyedtől mindössze két perc sétára található másik egységünk, a Szent János Hotel. A város első és legnagyobb szállodája csodás dunai panorámát kínál szállóvendégeinek és a Mohácsra látogatóknak.

A vendégek három különböző szobakategóriából, azaz összesen 49 letisztult stílusban kialakított, városi és dunai kilátással rendelkező szobából választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

A szálloda megújult relax oázisa finn szaunával, jakuzzival, infraszaunával és a hotel otthonos lobbyjában található olvasósarokkal is nagyszerű lehetőséget biztosít a kikapcsolódás érdekében.

Rendezvénytermünk bérlése esetén kedvezményes szállást biztosítunk a meghívott vendégeknek, és több éjszakás foglalás esetén pedig a pár is a vendégünk egy éjszakára a nászutas lakosztályban.

Szállás Ajánlatkérés