Judit felügyel minden a létesítménnyel kapcsolatos megkeresést, legyen szó esküvőről, céges rendezvényről, konferenciáról, kiállításról vagy bálról. Egy rendezvény megszervezése izgalmas és kreatív folyamat, és mindig fontos, hogy a megrendelő olyan megoldást találjon, amely a saját ízlését és igényeit tükrözi. Ha egy csodás helyszínt szeretnétek rendezvényetekhez, keressétek Juditot bizalommal.

+3670 669 3214

Timi felel a már foglalt rendezvények előkészítéséért, lebonyolításáért. Ha bármi kérdésed merülne fel akár esküvőd, vagy más rendezvényeddel kapcsolatban, keresd bátran.

+3620 411 5191

Attila a ház mindent látó szeme. Ő felel az épülettel kapcsolatos gondnoki feladatok ellátásáért, valamint technikusként részt vesz minden rendezvényen, és a háttérben támogatja a rendezvényt.

+3670 653 1389

Balog Imréné-Piroska
Balog Imréné-Piroska Takarító személyzet
Felelős a ház tisztaságáért a rendezvényeken. Minden rendezvényen jelen van, és gondoskodik róla, hogy vendégek mindig tiszta környezetben élvezhessék az eseményeket.
Jaksics Éva
Jaksics Éva Takarító személyzet
Ő is a takarító személyzet tagja, ugyanúgy felelős a ház tisztaságáért. A háttérben támogatja a rendezvényeket, és gondoskodik róla, hogy mindig tiszta környezet várja a vendégeket.